http://barvinor.blogspot.com/

неділя, 11 вересня 2022 р.

Наші заняття.

 СПОРТ І ТУРИЗМ- ЗМІЦНЮЄ ОРГАНІЗМ!

Привіт усім! Сподіваюсь, у вас сьогодні гарний настрій і ви готові до нових знань. 

А ви знали, що на цьому тижні люди віддають шану спорту? Так, саме так, на цьому тижні ми святкуємо День фізкультури, день здорового способу життя. 

В усі часи люди прагнули бути гарними міцними і не хворіти.Вони вигадували різні елексири молодості, прагнули створити пігулку, що зупиняє старіння організму... Та справжнім секретом  було те, що лише рух подовжує життя, робить наше тіла підтягнутим, а організм загартованим і витривалим. 

Тож ж давайте не будемо гаяти час, а почнемо рухатись і станемо міцними, спритними і веселими.

- Як настрій? 

- Як самопочуття?

 -Вам сподобалось? 

- А щоб трішки заспокоїтись, щоб ваше дихання стало рівним і яснішим став розум, пропоную пограти у гру. 

Ця гра є інтерактивною та стосується спорту і фізкультури. Вона розповість вам про предмети, які треба використовувати під час спортивних розваг і зроблять їх цікавішими.

https://learningapps.org/view19065245

 Ви гарно впорались із завданням, тому вам потрібен приз, як на справжніх спортивних змаганнях. Це буде пізнавальне відео про вплив спорту на наше життя.

Зараз є дуже актуальним ось це давнє прислів'я нашого народу: "Вправний спортсмен-витривалий воїн". Цю істину довели і наші українські козаки.

Зараз наші сучасні козаки захищають нас з вами від ворога, демонструючи свою силу, спритність і витривалість. Будьмо вдячні їм за це та гідними їх!

Миру нам всім! Цьом!



Немає коментарів:

Дописати коментар