http://barvinor.blogspot.com/

середа, 7 вересня 2022 р.

НАВЧАЮЧИСЬ, ДБАЄМО ПРО СВОЮ БЕЗПЕКУ.

 Вже розпочались заняття в усіх учбових закладах і в дитячих садочках також. Але у воєнний час більшість занятть проводиться онлайн: ви знаходитесь вдома і працюєте разом з педагогом за допомогою гаджетів.

Раніше наш дім був нашею фортецею, місцем де безпечно і затишно, бо поряд є люблячі батькі і інші ваші рідні. Зараз все змінилось... Батьки поряд, вони люблять і дбають про вас ще більше, але наш ворог підступний і намагається нашкодити нам. Він посилає до нас своїх вояків, обстрілює наші міста і домівки...Тому ми просимо Вас бути дуже обережними і завжди реагувати на звуки сирени! Життя-це найцінніше, що в нас є! Бережіть себе і своїх рідних! 

А як же ми повинні діяти під час сирени? Напевно, ви вже добре знаєте, але пригадати ще раз, зайвим не буде.


Знаючи ці прості правила, можна розпочинати заняття. Сьогодні пропоную підняти собі настрій, заспівавши веселі пісні про осінь і садочок. Якщо ж почуєте сирену, мерщій до безпечного укриття (пам'ятаємо і про правило двох стін).
Але боятися і сумувати не варто.Краще співаємо разом!



Було цікаво? Вам сподобалось? Сподіваюсь, що вигарно заспівали, вашим рідним сподобалось і ви разом посміхнулись. 
А ще у мене до вас пропозиція, коли будите на вулиці зберіть осіннє листячко. Коли ж повернетесь додому, попросіть дорослих висушити його. Навіщо? Попереду в нас буде ще багато цікавих занять, на яких ми будемо малювать і клеїть наші сухі листочки. Як вам така пропозиція?
А ось те, що можна зробити з листочків.





Гарного безпечного дня чи вечора! ВСІМ НАМ МИРУ І СКОРІШОЇ ПЕРЕМОГИ! Цьом!



Немає коментарів:

Дописати коментар